Μοναδικά σοκολατένια γλειφιτζούρια, φιγούρες και μπάρες Belfine!

Άριστη ποιότητα και αξεπέραστη γεύση!

Οι φιγούρες και τα σοκολατένια γλειφιτζούρια Belfine παρασκευάζονται από αποκλειστικά πρώτης ποιότητας βελγική σοκολάτα, βασισμένη σε μια αυστηρή διαλογή από σπόρους κακάο της Μαδαγασκάρης, με πιστοποίηση Fairtrade.

Τα σοκολατένια γλυφιτζούρια διακρίνονται για το λεπτομερή σχεδιασμό τους και την πρωτότυπη εμφάνισή τους.

Η Belfine, με ιστορία από το 1997 είναι ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον και βελτιώνει συνεχώς τις διαδικασίες παραγωγής της.

Τεράστια Ποικιλία για όλες τις εποχές!

Η γκάμα της Belfine περιλαμβάνει σοκολατένια γλυφιτζούρια για όλο το χρόνο αλλά και όλες τις εποχές.

Χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια, Πασχαλινά γλειφιτζούρια, αλλά και προτάσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο και το Halloween κοσμούν το κωδικολόγιό της.

Μοναδικές φιγούρες και γλειφιτζούρια σοκολάτας για όλες τις εποχές του χρόνου που ξετρελαίνουν γευστικά και οπτικά μικρούς και μεγάλους.

Πιστοποίηση

Η Belfine απέκτησε την πιστοποίηση BRC με έναν εξαιρετικό βαθμό ΑΑ+. Ουσιαστικά, η εταιρεία σημείωσε την υψηλότερη πιστοποίηση ποιότητας που μπορεί να επιτευχθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μόλις το 10% των εταιρειών πετυχαίνουν ανάλογες βαθμολογίες.

Η Belfine υποστηρίζει  βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη καλλιέργεια κακάο με σκοπό να εξασφαλίζει συνεχώς αυθεντική ποιότητα και ασύγκριτη γεύση για τα γλειφιτζούρια σοκολάτας και τις φιγούρες που διαθέτει.

Πιστοποιητικά

BRC

BELFINE_Cert-BRC