Σοκολατάκια Φιγούρες Martinez

Απο την Ολλανδία με αγάπη!

Η Μartinez Chocolatier ιδρύθηκε το 1952 και από τότε παράγει τα πιο φημισμένα σοκολατάκια φιγούρες ανώτερης ποιότητας.

Με έναν σπάνιο συνδυασμό αγάπης, αφοσίωσης και καλού γούστου η Martinez εξελίχθηκε ως μια αναγνωρισμένη εταιρία σοκολάτας με ένα από τα πιο προηγμένα εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη, συνολικής έκτασης πάνω από 10.000 τετραγωνικών μέτρων.

Με κόκκους κακάο που προέρχονται από περιοχές όπως Ιάβα, Εκουαδόρ, Καμερούν κ.ά. και με χρήση αγνού βουτύρου κακάο δημιουργεί έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στα σοκολατάκια της.

Ποιότητα και λεπτομέρεια

Με γνώμονα την ποιότητα και τη γευστική ικανοποίηση του καταναλωτή, η Martinez Chocolatier, δημιουργεί τα πιο καλαίσθητα προϊόντα φιγούρες σοκολατάκια.

Τα σοκολατάκια διακρίνονται για το λεπτομερή σχεδιασμό και το άψογο φινίρισμά τους και είναι ιδανικά και για διακόσμηση σε τούρτες και άλλα γλυκά.

Σοκολατάκια φιγούρες για κάθε εποχή!

Όλα τα σοκολατάκια φιγούρες είναι φτιαγμένα από βελγική σοκολάτα UTZ, σε πρωτότυπα, ευφάνταστα και μοναδικά σχέδια που εμπλουτίζονται χρόνο με το χρόνο.

Η Martinez διαθέτει τεράστια ποικιλία σε  χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, πασχαλινά σοκολατάκια αλλά και προτάσεις σε σοκολατάκια φιγούρες για τον Άγιο Βαλεντίνο και το Halloween. Τα σχέδιά της εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο με βάση τις τάσεις της αγοράς.

Ο συνδυασμός πάθους, τεχνογνωσίας και χρήσης των καλύτερων πρώτων υλών εγγυώνται μία μοναδική σοκολατένια απόλαυση.

Πιστοποιητικά

IFS FOOD

Martinez_Cert-IFSFOOD

FAIR TRADE

Martinez_Cert-FAIRTRADE

UTZ CACAO

Martinez_Cert-UTZ

SKAL BIO

Martinez_Cert-SKALBIO