Επώνυμα Παιχνίδια

Παιδικοί Ήρωες : Η μανία των παιδιών τώρα στο κατάστημά σας!

Ξέρουμε ότι στους μικρούς μας φίλους δε μπορούμε να χαλάσουμε χατίρι! Ξέρουμε καλά ότι οι παιδικοί ήρωες ενθουσιάζουν τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία! Για το λόγο αυτό, για εμάς στη Relkon  οι παιδικοί ήρωες έγιναν σήμα κατατεθέν στη γκάμα μας! Αποκτήσαμε τα αποκλειστικά δικαιώματα στους πιο δημοφιλείς παιδικούς ήρωες και σχεδιάσαμε τα πιο ιδιαίτερα και ασφαλή παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Κατασκευάσαμε αυθεντικά παιχνίδια τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυκαταστημάτων και super markets σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, όταν αυτά συνδυάζονται με λαχταριστά ζαχαρωτά αποτελούν το πλέον ιδανικό παιχνίδι για κάθε παιδί και για κάθε ηλικία! Σήμερα θα δούμε έναν – έναν τους επώνυμους ήρωες και θα αναλύσουμε τις διαθέσιμες κατηγορίες παιχνιδιών αλλά και τα target groups και τα φύλα στα οποία απευθύνονται!

Παιδικοί ήρωες για κορίτσια

Hello Kitty

Η Hello Kitty, η αγαπημένη γατούλα των κοριτσιών είναι ευρύτερα γνωστή ως Kitty White είναι μια γάτα χωρίς στόμα. Είναι αιώνια μαθήτρια, μένει στο Λονδίνο και μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Mimmy ψήνουν μπισκότα και επιδιώκουν συνεχώς να κάνουν νέους φίλους.  Η Hello Kitty «ντύνει» εκτός από κάθε λογής παιχνίδι, ρούχα, αξεσουάρ, βιβλία, καλλυντικά αλλά και διάφορες αναπαραγωγές πολυμέσων. Η Hello Kitty κυκλοφόρησε το 1974 στις ΗΠΑ και γρήγορα έγινε ένα από τα πλέον κερδοφόρα σήματα franchise όλων των εποχών. Πρωτοκυκλοφόρησε έχοντας στόχο τις εφηβικές ηλικίες, όμως παρατηρήθηκε ότι βρήκε κοινό στόχο και σε μεγαλύτερες ηλικίες όσο και σε μικρότερες. Αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο μάρκετινγκ και αποτυπώνεται σε κάθε είδους προϊόν. Στην Ελλάδα η Hello Kitty απευθύνεται σε ηλικίες από 3 έως 11 ετών,. Η γκάμα της Relkon διαθέτει marshmallow γλειφιτζούρι, ανεμιστηράκι και αυγά έκπληξη!

επώνυμοι ήρωες
Shimmer & Shine

Shimmer & Shine

Οι παιδικοί ήρωες Shimmer και Shine είναι δύο δίδυμες αδελφές και αποτελούν τα μυστικά τζίνι της ανθρώπινης μορφής Leah. Η Leah συνηθίζει να έχει διλήμματα και για το λόγο αυτό καλεί συνεχώς τις αδελφές Shimmer και Shine οι οποίες εκπληρώνουν τις ευχές της. Κάποιες ευχές όμως παρερμηνεύονται με αποτέλεσμα οι δίδυμες αδελφές να μπαίνουν συνεχώς σε τρελές περιπέτειες. Τελικά, χάρη στην ομαδική δουλειά οι παιδικοί ήρωες Shimmer και Shine καταφέρνουν να εκπληρώσουν τις ευχές της Leah. Οι παιδικοί ήρωες Shimmer & Shine δημιουργήθηκαν το 2015 στις ΗΠΑ. Απευθύνονται σε ηλικίες κυρίως 3 έως 6 ετών.H γκάμα της Relkon διαθέτει ποτηράκι με τις φιγούρες Shimmer & Shine και αυγά έκπληξη σε σχήμα καρδιά.

Peppa Pig

Η Peppa Pig, ή στα ελληνικά η Πέππα το γουρουνάκι, είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε το 2004. Η Peppa Pig είναι ένα ανθρωπόμορφο θηλυκό γουρουνάκι και η σειρά ασχολείται με την ιστορία της Peppa, της οικογένειάς της και των φίλων της. Ο παιδικός ήρωας Peppa Pig μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες . Η Peppa Pig με τους οικείους της κάνει διάφορες καθημερινές δραστηριότητες όπως ποδήλατο, κολύμπι, επισκέψεις στους παππούδες, στα ξαδέρφια και τους φίλους, στην παιδική χαρά. Οι παιδικοί ήρωες φορούν κανονικά ρούχα, ζουν σε σπίτια και τα συναισθήματά τους είναι όμοια με των ανθρώπων. Ο παιδικός ήρωας Peppa Pig απευθύνεται κυρίως σε ηλικίες 3 έως 6 ετών. Θα βρούμε την Peppa αποτυπωμένη και σε διάφορα αντικείμενα, παιχνίδια, βιβλία και αξεσουάρ κάθε λογής! Η γκάμα της Relkon διαθέτει marshmallow γλειφιτζούρι, ποτηράκι με φιγούρα Peppa Pig και εύκαμπτο καλαμάκι, αλλά και αυγά έκπληξη!

Peppa Pig
My little pony

My little Pony

Oi παιδικοί ώρες My little Pony δημιουργήθηκε το 1983. Πρόκειται για 6 πανέξυπνα πόνι – μονόκεροι που διατηρούν ιδιαίτερα στενή φιλία μεταξύ τους και μένουν στην πόλη Ponyville. To κάθε πόνι αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό πρόσωπο της φιλίας και έχει το δικό του χόμπι, όπως πατίνια, μουσική, επιστήμες, τραγούδι και όχι μόνο! Το κάθε πόνι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και όλα μαζί  βιώνουν διάφορες περιπέτειες αλλά και δύσκολες στιγμές. Οι παιδικοί ήρωες My little Pony αποτυπώνονται σε διάφορα είδη παιχνιδιών, αξεσουάρ, ή βιβλία και είδη ζωγραφικής. Απευθύνονται στις ηλικίες 3 έως 11 ετών και η γκάμα της Relkon διαθέτει marshmallow γλειφιτζούρι, ανεμιστηράκι και αυγά έκπληξη!

Παιδικοί ήρωες για αγόρια

PJ Masks

Οι παιδικοί ήρωες PJ Masks βασίζονται στη σειρά βιβλίων Les Pyjamasques του Γάλλου Romuald Racioppo. Αποτελεί τη σειρά με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως. Ξεκίνησε το 2015 και πολύ πολύ σύντομα οι παιδικοί ήρωες PJ Masks έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί παγκοσμίως. Οι παιδικοί ήρωες PJ Masks είναι ουσιαστικά τρία εξάχρονα παιδιά που ζουν μια κανονικά ζωή την ημέρα, ενώ τη νύχτα γίνονται ήρωες με πιτζάμες και πολεμούν εχθρούς και αντιπάλους! Ο εξοπλισμός τους ανανεώνεται μόνιμα, οι δυνάμεις τους εμπλουτίζονται συνεχώς και οι παιδικοί ήρωες μπορούν να αντιμετωπίζουν συνεχώς νέους και πιο επικίνδυνους αντιπάλους. Η γκάμα της Relkon διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε marshmallow γλειφιτζούρια, ποτηράκια με φιγούρες και εύκαμπτο καλαμάκι, ανεμιστηράκι, αυγά έκπληξη αλλά και προτζεκτοράκι.

παιδικοί ήρωες
επώνυμοι παιδικοί ήρωες

Παιδικοί Ήρωες Unisex

Paw Patrol

Οι παιδικοί ήρωες Paw Patrol απαρτίζονται από 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα αγόρι 10 ετών, τον Ryder, που είναι ειδικός στις νέες τεχνολογίες. Ολόκληρη η ομάδα Paw Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας διάφορες δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την ευρύτερη κοινότητα Adventure Bay. Οι δεξιότητες των κουταβιών Paw Patrol σε συνδυασμό με το χιούμορ τους και την ομαδικότητα που τα διέπει, έκαναν τους παιδικούς ήρωες ιδιαίτερα αγαπητούς τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια!

Paw Patrol – Οι ήρωες

Ανάμεσα στους παιδικούς ήρωες Paw Patrol ξεχωρίζουν ο Μάρσαλ, κουτάβι – πυροσβέστης, ο Τσέις, κουτάβι – αστυνομικός και ο Σκάι, κουτάβι – πιλότος. Κάθε κουτάβι έχει τις δικές του δεξιότητες και όλοι μαζί αποτελούν την τέλεια ομάδα. Κάθε κουτάβι έχει το δικό του σπίτι που μετατρέπεται σε υπερ – όχημα που αποτελούν το εργαλείο να αντιμετωπίσουν όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Όσο απαιτητική κι αν είναι η καθημερινότητα των Paw Patrol, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι! Οι Paw Patrol απευθύνονται σε ηλικίες 3 έως 6 ετών. Η γκάμα της Relkon διαθέτει marshmallow γλειφιτζούρια, ανεμιστηράκι, αυγά έκπληξη, water phones, twist bottles αλλά και προτζεκτοράκι.

Looney Tunes

Ποιος δεν ξέρει τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες Looney Tunes? Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις οι αγαπημένοι παιδικοί ήρωες που τους βλέπουμε σε κάθε ηλικία σε παιχνίδια, αξεσουάρ, βιβλία τόσο σε μικρούς άνω των 3 ετών αλλά και… σε ενήλικες επίσης σε διάφορα αξεσουάρ! Εμείς στη Relkon , αφουγκραζόμενοι την ισχυρή και διαχρονική αγάπη του κοινού προς τους παιδικούς ήρωες Looney Tunes με ποτηράκια με φιγούρες και εύκαμπτο καλαμάκι αλλά και marshmallow γλειφιτζούρι.

Παιχνίδια με ζαχαρωτά και επώνυμους ήρωες

Εκμεταλλευτείτε την αγάπη του παιδικού κοινού στους επώνυμους παιδικούς ήρωες, εξοπλίστε το κατάστημά σας με όλα τα απαραίτητα παιχνίδια με ζαχαρωτά και δείτε πόσο γρήγορα θα γίνουν ανάρπαστα! Μάλιστα, αν δημιουργήσετε τη δική σας παιδική γωνιά ώστε κάθε φορά οι επισκέπτες σας να ξέρουν που θα βρουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με ζαχαρωτά! Τα παιχνίδια έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards και είναι απολύτως ασφαλή για τους μικρούς σας φίλους!