Επώνυμα Παιχνίδια

Παιχνίδια με επώνυμους ήρωες : Η εμμονή των μικρών σας πελατών!

παιχνίδια με ζαχαρωτά

Τα επώνυμα παιχνίδια αποτελούν μια κατηγορία που δεν θα πρέπει να λείπει από τα καταστήματα! Τα παιχνίδια με επώνυμους ήρωες απευθύνονται στους μικρούς σας φίλους και φυσικά όλοι ξέρετε ότι μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι πελάτες σας! Φυσικά κανένας γονιός δεν θέλει να δυσαρεστήσει τα παιδιά του και δύσκολα «χαλάει» χατίρι όταν πρόκειται για παιχνίδια με επώνυμους ήρωες! Όταν μάλιστα αυτά συνδυάζονται με λαχταριστά ζαχαρωτά το αποτέλεσμα λύνει τα χέρια σε κάθε γονέα! Στο σημερινό άρθρο θα δούμε με λεπτομέρεια τα συγκεκριμένα παιχνίδια και πώς αυτά μπορούν να στηθούν σωστά ώστε να φέρουν τον επιθυμητό τζίρο στο κατάστημά σας!

Παιχνίδια με επώνυμους ήρωες – Η ιστορία

Η αρχή έγινε το 2006, όταν η Relkon μπήκε για πρώτη φορά στο χώρο των αποκλειστικών δικαιωμάτων με τους ήρωες Looney Tunes. Ξεκίνησε να παράγει ζαχαρώδη με τους αγαπημένους επώνυμους παιδικούς ήρωες, έχοντας την αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο. Πολύ γρήγορα, εισέρχεται και στο χώρο του παιχνιδιού, κατασκευάζοντας παιχνίδια με ζαχαρώδη. Η εξαγωγική δραστηριότητα της Relkon ξεκινάει να επεκτείνεται σε Ευρώπη και σταδιακά σε Ασία, Αφρική αλλά και Αυστραλία.

Τα επώνυμα παιχνίδια γίνονται γνωστά και αγαπητά στο παιδικό κοινό σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Σταδιακά, η Relkon διαχειρίζεται ολοένα και περισσότερα αποκλειστικά δικαιώματα σε επώνυμους ήρωες, αποκτώντας ολοένα και μεγαλύτερο φανατικό κοινό. Έχει συνάψει συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, όπως τη Warner, τη Nickelodeon, τη Sanrio και την E-one. Σήμερα, διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε πάνω από 40 χώρες στο εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο τα επώνυμα παιχνίδια βρίσκονται σε διάφορες γωνιές σε όλον τον κόσμο!

Τα επώνυμα παιχνίδια της Relkon σε σημαντικές εκθέσεις

Η Relkon έχει κάθε χρόνο ενεργό συμμετοχή σε μεγάλες εκθέσεις ζαχαροπλαστικής και τροφίμων παρουσιάζοντας τα παιχνίδια με επώνυμους ήρωες σε όλο τον κόσμο.

Επώνυμοι Ήρωες

Το 2007 ήταν η 1η συμμετοχή της Relkon στη διεθνή έκθεση της ISM με δικό της περίπτερο. H ISM αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση που αφορά τη ζαχαροπλαστική στην Ευρώπη. Έκτοτε, συμμετέχει κάθε χρόνο, κάνοντας γνωστά τα προϊόντα της σε ολοένα και περισσότερους προμηθευτές. Ταυτόχρονα, συμμετέχει και σε εκθέσεις όπως Anuga και Gulfood.

Παιχνίδια με επώνυμους ήρωες – Όλες οι επιλογές

Hello Kitty, Paw Patrol, Pj Masks, Peppa Pig, Looney Tunes, Mr Men Little Miss, Shimmer & Shine, My Little Pony είναι μερικοί από τους επώνυμους ήρωες που θα βρούμε στα παιχνίδια με ζαχαρώδη. Φυσικά, πρόκειται για τους πιο δημοφιλείς παιδικούς ήρωες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό κοινό. Στη γκάμα θα βρείτε παιχνίδια όπως ανεμιστηράκια, ποτήρια και προτζέκτορες. Θα βρείτε αυγά με δώρο έκπληξη, water phones και twist bottles. Διαθέσιμα και marshmallow γλειφιτζούρια με τους επώνυμους ήρωες για τους λάτρεις των αγαπημένων ζαχαρωτών! Οι μικροί σας επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν από τα όμορφα και καλαίσθητα σχέδια και θα αγαπήσουν γρήγορα τα παιχνίδια.

Παιχνίδια με επώνυμους Ήρωες

Επώνυμα παιχνίδια ασφαλή και πιστοποιημένα!

Τα παιχνίδια είναι απολύτως ασφαλή και ανθεκτικά. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για ένα παιδί να σπάσει το παιχνίδι σε μικρότερα κομμάτια. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι κατασκευάζονται με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Φυσικά, πρόκειται για πιστοποιημένα προϊόντα. Δεν περιλαμβάνουν τεχνητά χρώματα και διαθέτουν πιστοποίηση HALAL και πιστοποίηση ISO. Έχουν ελεγχθεί με βάση την Ευρωπαϊκή νομοθεσία σε ό,τι αφορά την παραγωγή τους. Πρόκειται για παιχνίδια με ζαχαρωτά με εξαιρετική λεπτομέρεια στο σχεδιασμό τους, κάτι που εντυπωσιάζει απόλυτα το κοινό στο οποίο απευθύνονται!

Μέσα στα χρόνια, η Relkon αναπτύσσει συνεχώς τη γκάμα στα παιχνίδια με επώνυμους ήρωες. Έχει καταφέρει να καθιερωθεί σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο στα επώνυμα παιχνίδια. Ο προσανατολισμός της Relkon στρέφεται  πάντα προς την καινοτομία και τη διαφορετικότητα. Οι νέοι τύποι παιχνιδιών είναι το επίκεντρο και η φιλοσοφία των δημιουργών των επώνυμων παιχνιδιών!

Παιχνίδια με επώνυμους ήρωες, δώρο για κάθε περίσταση!

Η αλήθεια είναι ότι η χρήση των παιχνιδιών προορίζεται για το αυτονόητο, το ασταμάτητο παιχνίδι! Η φιλοσοφία τους είναι να δημιουργήσουν οι μικροί σας πελάτες όλη τη συλλογή με τα παιχνίδια με τους επώνυμους ήρωες. Η γκάμα είναι πολύ μεγάλη και οι επαναλαμβανόμενες αγορές είναι το ζητούμενο για εσάς! Τα επώνυμα παιχνίδια μπορούν φυσικά να δοθούν ως δώρο σε οποιαδήποτε περίσταση. Είναι ένα τέλειο  δώρο για τα παιδικά πάρτι σε σχολείο, νηπιαγωγείο ή παιδικούς σταθμούς!

Ακόμα και ένα πάρτι στο σπίτι μπορεί να έχει ευρύτερο θέμα Pj Masks ή Paw Patrol! Η ποικιλία στα χρώματα σε κάθε κωδικό είναι αυτή που «λύνει» τα χέρια σε κάθε γονέα που θα τα επιλέξει! Σίγουρα, είναι και το «έξτρα» προϊόν που μπορεί να αγοραστεί από τον πελάτη που θα επιλέξει μια τούρτα σαν δώρο σε μια επίσκεψη!

Επώνυμα παιχνίδια, αλλιώς!

Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τα παιχνίδια με τους επώνυμους ήρωες να τοποθετούνται πάνω σε candy bar βάπτισης και να δίνονται μαζί με τις μπομπονιέρες! Έχουμε δει βάπτιση με ευρύτερο θέμα Hello Kitty και τα παιχνίδια της Relkon ήταν το τέλειο δώρο! Και επειδή τα παιχνίδια με επώνυμους ήρωες είναι παντός καιρού και εποχής, δεν είναι λίγοι εκείνοι που φτιάχνουν λαμπάδες για το Πάσχα με τα παιχνίδια αυτά! Και λαμπάδα και παιχνίδι και ζαχαρώδη για να προσφέρει ο νονός στο βαφτιστήρι!

Επώνυμα Παιχνίδια

Η πρότασή μας!

Η πρότασή μας είναι να δημιουργήσετε τη δική σας παιδική γωνιά στο κατάστημά σας και να επιλέξετε ποικιλία και από τα παιχνίδια και από τους επώνυμους ήρωες. Φυσικά, μια ειδική γωνιά για τα παιδιά θα πρέπει να είναι συνεχώς γεμάτη, μιας και πρώτα χορταίνει το μάτι! Οι μικροί σας πελάτες θα γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι εκεί θα βρουν αυτό που ψάχνουν και  θα κάνουν ανάρπαστα όλα τα παιχνίδια! Σε κάθε περίπτωση, όλα τα επώνυμα παιχνίδια με ζαχαρωτά βρίσκονται σε σταντ και είναι εύκολο να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο στο κατάστημά σας.

Η Relkon αναζητά συνεχώς νέες πατέντες για να δημιουργεί νέες προτάσεις αλλά και να βελτιώνει τις υπάρχουσες! Σκοπός είναι να ευχαριστηθούν με ασφάλεια οι μικροί μας φίλοι!

Ανακαλύψτε τεράστια ποικιλία σε επώνυμα παιχνίδια χονδρικής πώλησης!