Σοκολάτα

Κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη : Πώς να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το κατάστημά σας!

Κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη

Η κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη έχει έρθει για να μείνει!  Έχουμε συζητήσει σε παλιότερο άρθρο μας το πόσο η πρωτείνη αναζητάται μανιωδώς σαν νέα τάση στις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών. Αναλύσαμε το πόσο σημαντικό είναι να παρασκευάσετε γλυκά με σοκολάτα με πρωτεΐνη για να ακολουθείτε πάντα τις τάσεις στην αγορά και να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις ανάγκες που θα παρουσιαστούν. Επειδή η σοκολάτα με πρωτεΐνη είναι ένα πολύ φρέσκο προϊόν, στο σημερινό μας άρθρο θα αναλύσουμε όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τον τύπο του καταστήματός σας! Θυμίζουμε ότι η εν λόγω σοκολάτα περιέχει 21% πρωτεΐνη, κάτι που ισοδυναμεί με το 1/3 της ημερήσιας αναγκαίας πρόσληψης σε έναν άνθρωπο 75 κιλών.

Κουβερτούρα Σοκολάτας με πρωτεΐνη σε ζαχαροπλαστείο

Αν ανήκετε στην κατηγορία του ζαχαροπλαστείου οι ιδέες για Παρασκευή γλυκών με κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη είναι πάρα πολλές. Η κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή κουβερτούρα με σοκολάτα σε οποιαδήποτε παρασκευή.

Οι επιλογές όπως ξέρετε είναι 2. Κουβερτούρα με σοκολάτα υγείας με πρωτεΐνη αλλά και κουβερτούρα με σοκολάτα γάλακτος με πρωτεΐνη. Οι επιλογές λοιπόν είναι ανεξάντλητες για το εργαστήριό σας. Λιώστε σε μπεν μαρι τη σοκολάτα με πρωτεΐνη και έχετε έτοιμη σοκολάτα για ξεχωριστές δημιουργίες!

Τι μπορείτε να ετοιμάσετε

Μπορείτε να φτιάξετε προφιτερόλ χρησιμοποιώντας σοκολάτα υγείας με πρωτεΐνη ή απλά μια τούρτα με σοκολάτα με πρωτεΐνη. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε στο εσωτερικό της τούρτας είτε σαν γλάσο. Αν παρασκευάζετε σοκολατόπιτες η σοκολάτα με πρωτεΐνη αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα. Στην ίδια φιλοσοφία μπορούν να κοιμηθούν και οι τάρτες σοκολάτας.

σοκολάτα με πρωτεΐνη

Αν παρασκευάζετε απλά σοκολατάκια, η κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για επιπλέον επιλογές στη γκάμα σας. Άλλες έξυπνες ιδέες είναι τα τρουφάκια με σοκολάτα με πρωτεΐνη, οι καριόκες, τα εκλεράκια και τα κοκάκια.

Αν παρασκευάζετε παγωτό μπορείτε να εντάξετε τη σοκολάτα με πρωτεΐνη είτε αυτούσια, λιωμένη είτε σε σταγόνες σε οποιαδήποτε γεύση επιθυμείτε εσείς.

Εποχιακά γλυκά με κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη

Ποιος μπορεί να πει όχι σε λαχταριστά μελομακάρονα με επικάλυψη από σοκολάτα με πρωτεΐνη; Ποιος μπορεί να πει όχι σε κουραμπιέδες με γέμιση από κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη; Φυσικά κανείς! Μπορείτε να δώσετε προτάσεις σε panettone με κομματάκια σοκολάτας μέσα. Για το Πάσχα, ετοιμάστε τσουρέκια με επικάλυψη σοκολάτας με πρωτεΐνη και απογειώστε τις πωλήσεις σας!

ρόφημα σοκολάτας με πρωτεΐνη

Σοκολάτα με πρωτεΐνη σε καφέ-εστιατόριο

Μπορείτε να εντάξετε έξυπνα την κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη στα γλυκά που σερβίρετε. Η σοκολάτα με πρωτεΐνη ταιριάζει τέλεια σε σουφλέ σοκολάτας ή σοκολατόπιτα. Μια άλλη πολύ έξυπνη πρόταση είναι να εντάξετε την κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη σε ροφήματα σοκολάτας. Κρύο ή ζεστό ένα ρόφημα σοκολάτας μπορεί να περιέχει σοκολάτα με πρωτεΐνη είτε λιωμένη είτε σε μορφή σιροπιού για τη διακόσμηση του ροφήματος.

Το παν είναι το πώς θα το επικοινωνήσετε στον κατάλογό σας, ώστε να κεντρίσετε το κοινό που αναζητά έξτρα πηγές πρωτεΐνης. Θα φανεί αρκετά δελεαστικός ο  τίτλος “Ρόφημα ζεστής σοκολάτας με πρωτεΐνη” ή πολύ πιο απλά “Choco Protein-Shake”. Αν φτιάχνετε κρέπες, βάφλες ή pancakes δώστε «πιο υγιεινές» προτάσεις στον κατάλογό σας με τη χρήση της κουβερτούρας σοκολάτας με πρωτεΐνη!

Σοκολάτα με πρωτεΐνη σε φούρνους και αρτοποιεία

Παρασκευάστε απλά κουλούρια Θεσσαλονίκης εισάγοντας κομματάκια σοκολάτας με πρωτεΐνη αλλά και κουλουράκια με σοκολάτα με πρωτεΐνη. Παρασκευάστε κέικ με σοκολάτα με πρωτεΐνη είτε στο εσωτερικό είτε σαν επικάλυψη. Μια πολύ όμορφη ιδέα επίσης είναι και η μπουγάτσα ή η καρυδόπιτα με σοκολάτα με πρωτεΐνη. Άλλωστε, οι ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας με τους ξηρούς καρπούς εμπλουτίζονται ολοένα και περισσότερο. Αν παρασκευάζετε brownies, ή cupcakes μπορείτε να εντάξετε τη σοκολάτα με πρωτεΐνη στην παρασκευή τους. Στην ίδια κατεύθυνση βρίσκονται και τα cookies ή οποιαδήποτε μορφή μπισκότου. Μια ακόμη έξυπνη ιδέα είναι τα κρουασάν και τα σφολιατίνια με σοκολάτα.

Αν έχετε καφεκοπτείο ή κατάστημα με ξηρούς καρπούς

Είστε η κατηγορία που μπορεί να διαθέσει τη σοκολάτα με πρωτεΐνη στη χύμα της μορφή! Μπορείτε να βάλετε την κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη μέσα σε συσκευασίες των 150 ή και παραπάνω γραμμαρίων, να τοποθετήστε το αντίστοιχο καρτελάκι που θα ενημερώνει για το προϊόν. Μην παραλείψετε να βάλετε το εν λόγω προϊόν σε ξεχωριστό σημείο, φυσικά μαζί με οτιδήποτε έχει να κάνει με ισορροπημένη διατροφή, vegan ή gluten free επιλογές, και ούτω καθεξής.

Επίσης, μπορείτε να παρασκευάσετε τις δικές σας μπάρες με κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη. Οι μπάρες με πρωτεΐνη έτσι κι αλλιώς είναι τάση, επομένως οι μπάρες με σοκολάτα με πρωτεΐνη θα έρθουν να αυξήσουν τις πωλήσεις σας σε αυτήν την κατηγορία. Αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, super foods αποτελούν τέλειο συνδυασμό με τη σοκολάτα με πρωτεΐνη.

μπάρες σοκολάτας με πρωτεΐνη

Είναι θέμα μάρκετινγκ!

Φυσικά, ένα καινούριο προϊόν θέλει και την αντίστοιχη προώθηση για να πετύχει. Δεν αρκεί να ετοιμάσετε απλά γλυκά, μπισκότα ή ροφήματα με κουβερτούρα σοκολάτας με πρωτεΐνη. Θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση προς το κοινό σας με αντίστοιχα ταμπελάκια που θα κάνουν το προϊόν εύκολα γνωστό! Αναγράψτε την ιδιότητα, δηλαδή τούρτα με σοκολάτα με πρωτεΐνη 21% ώστε οι πελάτες σας να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν το προϊόν. Αν είναι εφικτό, δώστε για δοκιμή την παρασκευή που ετοιμάσατε, πιστέψτε μας θα κερδίσετε παραπάνω πόντους! Τέλος, αν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα φυσικά φροντίστε να προωθήσετε ό,τι έχετε ετοιμάσει. Μην παραλείψετε να ποστάρετε σε social media τις νέες σας επιλογές για να γίνουν ακόμη πιο γρήγορα γνωστές!

Η σοκολάτα υψηλής πρωτεϊνικής αξίας θα δώσει έξτρα επιλογές στη γκάμα σας και πολύ πιθανόν θα σας φέρει νέους πελάτες! Εμείς πρώτοι στη  Relkon φροντίζουμε να ακολουθούμε κάθε λογής τάση που κυριαρχεί και αντιστοίχως να σας ενημερώνουμε εγκαίρως!

Ανακαλύψτε τις επιλογές σε κουβερτούρα με σοκολάτα με πρωτεΐνη και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας!