Σοκολάτα

Σοκολατάκια ανθεκτικά στη θερμοκρασία: Αντέχουν περισσότερο από όσο νομίζατε!

σοκολατάκια ανθεκτικά στη θερμοκρασία

Ο καιρός άνοιξε, η θερμοκρασία ανεβαίνει, το Πάσχα είναι προ των πυλών και οι επαγγελματίες του χώρου αρχίζουν να ετοιμάζουν τα ψυγεία και τους καταψύκτες για τα πιο… καλοκαιρινά γλυκά! Τα καταστήματα που διαθέτουν τις κατάλληλες συνθήκες συνεχίζουν να πωλούν σοκολάτα και σοκολατάκια ακόμα και τους θερινούς μήνες. Συνεχίζουν να επενδύουν σε σοκολατάκια ανθεκτικά στη θερμοκρασία, καλύπτοντας συνεχώς τη σταθερή ζήτηση της σοκολάτας. Το καταναλωτικό κοινό όμως που εξακολουθεί να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε όλη τη διάρκεια το καλοκαιριού, αναζητά και βρίσκει την αγαπημένη σοκολάτα εκεί που πρέπει!

Σήμερα σας συγκεντρώσαμε τις κύριες κατηγορίες σε σοκολατάκια ανθεκτικά στη θερμοκρασία και «αντέχουν» κανονικά τους ανοιξιάτικους και θερινούς μήνες. Τρούφες Natra, τυλιχτά σοκολατάκια Witor’s και κλασικά τυλιχτά σοκολατάκια και κεράσματα αποτελούν τις top 3 κατηγορίες που προτιμώνται κατά κόρον από τα καταστήματα!

Τρούφες Natra, σοκολατάκια ανθεκτικά στη θερμοκρασία, από το Βέλγιο!

Το συναρπαστικό συναίσθημα που δίνει η ποιότητα της σοκολατοποιίας Natra είναι δεδομένο σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Για το λόγο αυτό, την άνοιξη και το καλοκαίρι εξακολουθεί να αναζητάται παντού όλο το κωδικολόγιο της εταιρίας Natra! Η εταιρία Natra στις τρούφες της επενδύει σημαντικά στο κέλυφος που περικλείει τη γέμιση. Το κέλυφος αυτό αποτελεί μια σχετική ασπίδα προστασίας για το προιόν και αυτός είναι ο λόγος που τα καταστήματα αγαπούν να το δουλεύουν χειμώνα – καλοκαίρι.

Οι 19 διαφορετικές γεύσεις σε τρουφάκια σοκολάτας μπορεί να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο «μπέρδεμα» τόσο σε εσάς, όσο και στους πελάτες σας που δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν.

τρούφες σοκολάτας

Τρούφες με γεύση ρούμι, τρούφες με γεύση λεμόνι, φράουλα, αμύγδαλο, crème brulee, tiramisu, καραμέλα – αλάτι είναι λίγες μόνο από τις διαθέσιμες προτάσεις της Relkon. Πάντα με αγνές πρώτες ύλες και προσεγμένη παραγωγική διαδικασία αποτελούν την πλέον γκουρμέ εκδοχή σε τρουφάκια σοκολάτας!

Ελιές σοκολάτας, παραδοσιακές και αγαπημένες!

Η αυθεντικότητά τους παραμένει αναλλοίωτη με τα χρόνια και τις εποχές! Οι ελιές με σοκολάτα αποτελούν έναν επίσης σίγουρο κωδικό σε σοκολατάκια ανθεκτικά στη θερμοκρασία για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Η σοκολάτα σε συνδυασμό με τον ξηρό καρπό, αμύγδαλο ή φουντούκι είναι κάτι που οι καταναλωτές αναζητούν με μανία σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εμείς στη Relkon απλά λατρεύουμε να προμηθεύουμε τις σοκολατένιες ελιές στους συνεργάτες μας και να ικανοποιούμε τη ζήτηση! Οι ελιές με σοκολάτα είναι η ιδανική λύση για κέρασμα και δώρο σε οποιαδήποτε περίσταση! Η διαχρονικότητά τους είναι αυτή που μας οδήγησε να δημιουργήσουμε και το λεγόμενο Tartufini, το οποίο αποτελεί την εξελιγμένη μορφή της ελιάς , καθώς πασπαλίζεται με σκόνη κακάο!

Witor’s, τυλιχτά σοκολατάκια ανθεκτικά!

Στη Relkon, δηλώνουμε απόλυτα περήφανοι που αντιπροσωπεύουμε την ιταλική σοκολατοποιία Witor’s, τη δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη σοκολατοποιία στην Ιταλία! Η γκάμα της σε τυλιχτά σοκολατάκια είναι τόσο πλήρης και τόσο ποιοτική που είναι αδύνατο κάποιος να μείνει μόνο στο 1!

σοκολατάκια ανθεκτικά στη θερμοκρασία

Ξεχωρίζουν οι προτάσεις σε τυλιχτά σοκολατάκια με καραμέλα, με πραλίνα gianduja αλλά και με γέμιση κρέμας γάλακτος και τραγανών δημητριακών. Ο απόλυτος καλοκαιρινός κωδικός βέβαια δεν είναι άλλος από αυτόν με τη γέμιση κρέμας καρύδας και κομματάκια καρύδας! Αφήνει την πιο ταξιδιάρικη επίγευση σε όποιον το δοκιμάσει!

Και αυτή η κατηγορία, χάρη στο περιτύλιγμα που έχουν τα σοκολατάκια αποτελεί μια safe κατηγορία εν όψει ανόδου της θερμοκρασίας. Σοκολατάκια τυλιχτά και ανθεκτικά στη θερμοκρασία μπορούν να γίνουν το σήμα κατατεθέν σε κάθε κατάστημα. Από ζαχαροπλαστείο, χύμα μέσα σε γυάλες, μέχρι καφεκοπτείο και κατάστημα ξηρών καρπών επίσης στη χύμα μορφή τους! Κατά τα άλλα τα βλέπουμε και σε delicatessen μέσα σε διάφανα κουτιά μπροστά στο ταμείο να φέρνουν επιπλέον τζίρο στο κατάστημα!

Συντήρηση σοκολάτας το Α και το Ω

Διαβάστε αναλυτικά τον οδηγό συντήρησης σοκολάτας για να είστε όσο πιο κοντά γίνεται στις σωστές συνθήκες συντήρησης της σοκολάτας! Το κυριότερο είναι να υπάρχει στο κατάστημά σας σοκολατιέρα που θα διατηρήσει σε ελεγχόμενα επίπεδα τη θερμοκρασία και την υγρασία των προϊόντων σοκολάτας. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να αποκτήσετε σοκολατιέρα, φροντίστε τα προϊόντα σοκολάτας να είναι σε θερμοκρασίες έως 25 το πολύ βαθμών Κελσίου. Η υγρασία θα πρέπει να διατηρείται μέχρι 50% και φυσικά το ψυγείο είναι απαγορευτικός χώρος για τη σοκολάτα. Συμπληρωματικά, αποφύγετε την τοποθέτηση σε βιτρίνες εκτεθειμένες στον ήλιο μιας και το φως θα οδηγήσει στην έκκριση του βουτύρου της σοκολάτας.

Συνοπτικά…

Επενδύστε σε προϊόντα σοκολάτας που είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία και θα σας ζητούν σε όλη τη διάρκεια του έτους. Σε καμία περίπτωση να μη χάνετε τζίρο σε αυτά που το κοινό σας ζητάει σταθερά! Επίσης, επενδύστε σε όλα εκείνα τα διαθέσιμα μέσα που θα διατηρούν τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε να παραμένει το προϊόν αναλλοίωτο μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει στα χέρια του πελάτη σας!

 

Ανακαλύψτε στο site μας την τεράστια ποικιλία σε σοκολατάκια χονδρικής πώλησης και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας!