Πασχαλινά Σοκολατένια Αυγά

Σοκολατένια Πασχαλινά αυγά και όχι μόνο! Όλες οι τάσεις για το Πάσχα 2023 είναι εδώ!

πασχαλινά σοκολατένια αυγά

Η διάθεση για τη δημιουργία γλυκών σίγουρα δε στερεύει σε καμία εποχή! Το Πάσχα είναι μια περίοδος που συνδέεται έντονα με σοκολατένια πασχαλινά αυγά, σοκολατένια ζωάκια, σοκολατένια πασχαλινά αυγουλάκια, σοκολατένια γλειφιτζούρια αλλά και τσουρέκια, κουλουράκια και λαζαράκια. Και το Πάσχα συγκαταλέγεται στις πιο δυνατές περιόδους από εμπορική σκοπιά, όπως άλλωστε και τα Χριστούγεννα. Αυτό που θα συζητήσουμε σήμερα είναι όλες οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και όχι μόνο, για το Πάσχα του 2023.

Σοκολατένια Πασχαλινά Αυγά

Στη γκάμα της Relkon θα βρείτε γυμνά σοκολατενια Πασχαλινα αυγα σε τεράστια ποικιλία μεγεθών. 120, 300, 400 και 600 γραμμάρια σε γεύσεις σοκολάτα υγείας, σοκολάτα γάλακτος, ή σοκολάτα λευκή με χρώματα ροζ, γαλάζιο, πράσινο και κίτρινο.

Πώς να τα διακοσμήσετε:

Αυτό που θα κυριαρχήσει και το φετινό Πάσχα είναι η διακόσμηση των πασχαλινών αυγών με διάφορους τρόπους που θα επιλέξετε εσείς. Η φαντασία εδώ δεν έχει κανέναν περιορισμό, οπότε μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να ξεχωρίσετε! Μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο ευφάνταστα χειροποίητα σοκολατένια αυγά πασχαλινά που φυσικά θα φέρουν τη σφραγίδα σας. Επιλέξτε διάφορα μεγέθη σε πασχαλινά σοκολατένια αυγά για να υπάρχει ποικιλία στο κατάστημά σας. Έτσι, θα ικανοποιήσετε κάθε γούστο! Άλλωστε, να μην ξεχνάτε ότι πολλοί αγοράζουν τα σοκολατενια πασχαλινα αυγα και τα συνδυάζουν με άλλα δώρα, για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχετε επιλογές σε κάθε μέγεθος για τους πελάτες σας!

σοκολατένια πασχαλινά αυγά

Πασχαλινά αυγά με ζαχαρόπαστα, το αγαπημένο υλικό μικρών και μεγάλων!

Η περίοδος του Πάσχα ενδείκνυται για μεγάλη ποικιλία προτάσεων σε πασχαλινά αυγά με ζαχαρόπαστα σε κάθε λογής σχέδιο. Λαγουδάκια, κουνελάκια, πασχαλίτσες και φυσικά λουλούδια μιας και το Πάσχα συμπίπτει χρονικά με την Άνοιξη. Ζωγραφίστε με ζαχαρόπαστα πάνω στα πασχαλινά σοκολατένια αυγά ό,τι σας εμπνέει σχετικό με την εποχή, αφήνοντας τη φαντασία σας πλήρως ελεύθερη. Μικροί και μεγάλοι αγαπούν τα έντονα χρώματα αυτές τις μέρες, καθώς σίγουρα φτιάχνουν τη διάθεσή τους. Plus? Βρείτε εδώ τις έτοιμες προτάσεις της Relkon σε σοκολατένια αυγά με ζαχαρόπαστα!

Σοκολατένιες φιγούρες πάνω στα πασχαλινά σοκολατένια αυγά; Κι όμως!

Επιλέξτε τα πασχαλινά σοκολατάκια από τη γκάμα της Relkon για την τέλεια διακόσμηση στα πασχαλινά σοκολατένια αυγά σας! Πασχαλινά σοκολατάκια σε σχέδιο αρνάκι, λαγουδάκι, κοτοπουλάκι και πολλά, πολλά ακόμη σχέδια για κάθε γούστο. Επιλέξτε ένα, δύο ή τρία διαφορετικά σχέδια σε πασχαλινά σοκολατάκια για να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

πασχαλινά αυγά σοκολατένια

Με έτοιμες προτάσεις διακόσμησης για τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά

Στο εμπόριο θα βρείτε έτοιμα σχέδια με ζαχαρόπαστα που μπορούν να διακοσμήσουν τα γυμνά πασχαλινά σοκολατένια αυγά. Επίσης υπάρχουν αυτοκόλλητα στο θέμα του Πάσχα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Σίγουρα, η φαντασία δεν έχει περιορισμό και οι ιδέες είναι ανεξάντλητες.

Σοκολατένια πασχαλινά αυγά μέσα σε συσκευασίες

Αν δεν υπάρχει καλλιτεχνική φλέβα, κανένα πρόβλημα! Απλά αφήστε τα πασχαλινα σοκολατενια αυγα όπως είναι και επενδύστε στα κατάλληλα υλικά συσκευασίας που θα είναι στο αντίστοιχο πνεύμα του Πάσχα. 

Επενδύστε στην εξωτερική διακόσμηση της συσκευασίας με τις κατάλληλες κορδέλες ή τα κατάλληλα αυτοκόλλητα, πάντα με τη δική σας σφραγίδα. Στο εμπόριο σίγουρα θα βρείτε και συσκευασίες στο θέμα του Πάσχα για αποτέλεσμα που θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα.

Μην ξεχάσετε να τηρήσετε όλες τι συνθήκες συντήρησης της σοκολάτας ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα γευστικά αλλά και οπτικά!

Πασχαλινά Σοκολατένια ζωάκια

Πάσχα χωρίς σοκολατένια πασχαλινά αυγά σίγουρα δεν γίνεται. Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις όμως! Στην ίδια φιλοσοφία, στη γκάμα της Relkon θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε σοκολατένια πασχαλινά ζωάκια. Σοκολατένιος λαγός σε κάθε μέγεθος και σοκολατένιος κόκορας με σοκολάτα υγείας ή με σοκολάτα γάλακτος και όλα αυτά σε συσκευασίες των 200, των 300, των 400, των 600 και των 1200 γραμμαρίων!

Διακοσμήστε τα πασχαλινά σοκολατένια ζωάκια με ζαχαρόπαστα για να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό χρωματιστό δώρο του Πάσχα! Εναλλακτικά, τοποθετήστε τα σοκολατένια ζωάκια μέσα σε διάφανες συσκευασίες για να πωληθούν είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά με άλλα δώρα.

σοκολατένια πασχαλινά αυγά

Πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια

Η εταιρίες Witor’s και Crispo έχουν προτάσεις σε πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια οι οποίες αποτελούν μια πολύ δυνατή τάση για το Πάσχα του 2023. Δεν είναι τυχαίο ότι οι γεύσεις που περιλαμβάνονται στη γέμιση που έχουν τα πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια εμπλουτίζονται κάθε χρόνο.

Επιλέξτε ανάμεσα σε προτάσεις με γέμιση πραλίνα φουντουκιού, γέμιση πραλίνα φουντουκιού με τραγανά δημητριακά, γέμιση λευκή κρέμα, γέμιση κρέμα κακάο, αλλά και συνδυασμούς αυτών. Τα πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια είναι τυλιγμένα με πολύχρωμα αλουμινόφυλλα πάντα σε φωτεινά χρώματα που κάνουν αίσθηση μέσα στα καταστήματα.

πασχαλινά αυγουλάκια

Επιλέξτε τρεις ή περισσότερους κωδικούς για τη μεγαλύτερη δυνατή διαθέσιμη ποικιλία και φυσικά για να ικανοποιήσετε κάθε γούστο. Τοποθετήστε τα πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια χονδρικής πώλησης σε χύμα μορφή μέσα σε γυάλες, καλάθια ή σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό χώρο διαθέτει το κατάστημά σας. Το χρώμα θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας και θα κάνει το προϊόν ανάρπαστο!

Πασχαλινά αυγουλάκια σε συσκευασίες!

Ετοιμάστε συσκευασίες με πασχαλινά σοκολατένια αυγουλάκια και τοποθετήστε τις κοντά στο ταμείο. Έχουμε συζητήσει σε παλιότερο άρθρο τη σημασία τοποθέτησης προϊόντων μέσα σε διάφανα κουτιά, επομένως φροντίστε να επωφεληθείτε από αυτήν την τάση!

Πασχαλινά σοκολατένια γλειφιτζούρια

Η Belfine εντυπωσιάζει με το λεπτομερή της σχεδιασμό και την αξεπέραστη γεύση των προϊόντων της, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε εποχή! Πασχαλινά σοκολατένια γλειφιτζούρια σε σχέδιο πασχαλίτσα, παπάκι, λαγός, αυγό, αρνάκι και κοτοπουλάκι για να γλυκάνετε μικρούς και μεγάλους! Όπως πάντα, τα σοκολατένια γλειφιτζούρια βρίσκονται σε καλαίσθητα χρωματιστά σταντ ζωγραφισμένα με πασχαλινά σχέδια. Προτείνουμε να τα τοποθετήσετε κοντά στο ταμείο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επενδύστε σε τρεις ή περισσότερους κωδικούς σε γλειφιτζούρια σοκολάτας και γίνετε το νούμερο ένα κατάστημα σε πασχαλινά σοκολατένια γλειφιτζούρια!

Πασχαλινά σοκολατάκια 

Μπορείτε να διαθέσετε τα πασχαλινά σοκολατάκια στους πελάτες σας μεμονωμένα σε χύμα μορφή ή σε συσκευασίες. Η εταιρία Martinez επενδύει στους ελκυστικούς χρωματισμούς αλλά και στο άψογο φινίρισμα για να δημιουργήσει την τεράστια ποικιλία σε πασχαλινές σοκολατένιες φιγούρες. Τα πασχαλινά σοκολατάκια Martinez είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 20 προτάσεις και ικανοποιούν όλες τις γεύσεις: με σοκολάτα υγείας ή σοκολάτα γάλακτος, αλλά και σοκολάτα λευκή. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως είναι σοκολατάκια χωρίς γλουτένη!

πασχαλινά σοκολατάκια

Μην ξεχάσετε να επενδύσετε στην κατάλληλη πασχαλινή διακόσμηση μέσα στο κατάστημά σας ώστε να έχετε ένα δυνατό συνολικό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πόση δύναμη έχουν οι εορταστικές περίοδοι, το γνωρίζετε ήδη! Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι να δώσετε έγκαιρα την παραγγελία σας σε σοκολατένια πασχαλινά αυγά, πασχαλινά αυγουλάκια, γλυφιτζούρια και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε ώστε να επωφεληθείτε στο έπακρο από την εμπορικότητα της περιόδου!