Ορθές οδηγίες για συντήρηση & αποθήκευση προϊόντων σοκολάτας.

Σοκολάτα

1. Υγρασία
Διατηρούμε τα προϊόντα σοκολάτας σε μέγιστη υγρασία 45-50 %.

2. Θερμοκρασία
Διατηρούμε τα προϊόντα σε θερμοκρασία 15-20 °C. Η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο σταθερή όλο το 24ωρο, με τις μικρότερες δυνατές διακυμάνσεις.

Προβλήματα αυξομειώσεων θερμοκρασίας:
• Λιπαρότητα στην επιφάνεια
• Υγρασιασμός του προϊόντος
• Αποχρωματισμός του προϊόντος
• Πιθανά ραγίσματα

3. Περιβάλλον
Αποφεύγουμε
να εκθέτουμε & να αποθηκεύουμε τα προϊόντα σε χώρους με έντονες μυρωδιές.

4. Φως
Αποφεύγουμε
την απευθείας έκθεση στον ήλιο.

Relkon Tips συντήρησης & αποθήκευσης προϊόντων σοκολάτας
Tips συντήρησης μεταφορά

Mεταφορά

Η μεταφορά  θα πρέπει να γίνεται με οχήματα που διαθέτουν κλιματισμό.

Tips συντήρησης Να μην αποθηκεύονται σε ψυγείο

Αποθήκευση

Τα προϊόντα σοκολάτας να μην αποθηκεύονται σε ψυγείο (0-4 °C).

Tips συντήρησης Να χρησιμοποιούνται γάντια

Υγιεινή

Να χρησιμοποιούνται κατάλληλα γάντια για προστασία, ασφάλεια & για αποφυγή μολύνσεων.

Κατηγορίες Προϊόντων

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΖΑΧΑΡΩΤΑ

ΚΟΥΦΕΤΑ

ΕΠΟΧΙΑΚΑ

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΗΡΩΕΣ