Χρήσιμα Tips
Ορθές οδηγίες για συντήρηση & αποθήκευση προϊόντων σοκολάτας.
Σοκολάτα
Διατηρούμε τα προϊόντα σοκολάτας σε μέγιστη υγρασία 45-50%.
2. Θερμοκρασία
Διατηρούμε τα προϊόντα σε θερμοκρασία 15-20°C. Η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο σταθερή όλο το 24ωρο, με τις μικρότερες δυνατές διακυμάνσεις.
Προβλήματα αυξομειώσεων θερμοκρασίας:
• Λιπαρότητα στην επιφάνεια
• Υγρασιασμός του προϊόντος
• Αποχρωματισμός του προϊόντος
• Πιθανά ραγίσματα
3. Περιβάλλον
Αποφεύγουμε να εκθέτουμε & να αποθηκεύουμε τα προϊόντα σε χώρους με έντονες μυρωδιές.
4. Φως
Αποφεύγουμε την απευθείας έκθεση στον ήλιο.