Η Witor's

Η Witor’s με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας και έχοντας στο δυναμικό της 2 εργοστάσια στην Ιταλία με 18 γραμμές παραγωγής, περισσότερους από 200 υπαλλήλους και δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 44.000 τόνους, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των πραλινών.

Στην κορυφή!

Η εμπειρία της, η συνεχόμενη ανάπτυξη νέων συνταγών σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία, την εκτενή αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας, καθώς και η ιταλικό φινέτσα που διαθέτει, την καθιστούν σημαντική “δύναμη” στις πραλίνες, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού τα προϊόντα της εξάγονται σε 80 χώρες παγκοσμίως.

Επιπλέον, η Witor’s αποτελεί τη δεύτερη «δύναμη» στις πραλίνες, με μερίδιο αγοράς 12% ανάμεσα στη Ferrero και τον Όμιλο Nestlè.

Witor's σημαίνει ποιότητα

Με το συνδυασμό σοκολάτας ανώτερης ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών «γεννιούνται» οι πραλίνες Witor’s, υπέροχες σοκολατένιες δημιουργίες για να μοιράζεστε τις χαρές σας, κάθε στιγμή της ζωής σας!

Τα φημισμένα ιταλικά τυλιχτά σοκολατάκια Witors διαθέτουν μία ευρεία ποικιλία γεύσεων και φέρουν πιστοποιητικά, όπως IFS Food, BRC Food, ISO 9001, ICEA Biologico, Halal Italia, USDA Organic, RSPO, Rainforest Alliance και Fairtrade.

Πιστοποιητικά

BRC

Witors_Cert-BRCFOOD

IFS FOOD

Witors_Cert-IFSFOOD

ISO 9001

Witors_Cert-ISO9001

HALAL Italia

Witors_Cert-HALALITALIA

ICEA Bio

Witors_Cert-BIOICEA

RSPO

Witors_Cert-RSPO

RAINFOREST ALLIANCE

Witors_Cert-RAINFORESTALLIANCE

FAIRTRADE

Witors_Cert-FAIRTRADE

USDA Organic

Witors_Cert-USDAORGANIC