Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1987-1997

H δημιουργία της Relkon το 1997 είναι η κατάληξη ενός ονείρου, που σαν στόχο είχε την δημιουργία μιας εξειδικευμένης εταιρείας σοκολάτας, με όραμα το τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑΠΟΙΚΙΛΙΑΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, το οποίο μετά από όλα τα χρόνια της δραστηριότητας και προσφοράς, επιβεβαιώνεται και μας υποχρεώνει πλέον να είμαστε πρωτοπόροι σε κάθε μας βήμα.

ISTORIA-RelkonLogo

1999

Kαθιερώνει ευρέως στην ελληνική αγορά το Ιταλικό προϊόν «Primavera» ως πασχαλινό αυγουλάκι με την ονομασία «ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ». Μέχρι και σήμερα αυτή είναι η ονομασία με την οποία το αναζητά ο Έλληνας καταναλωτήςΕκατομμύρια Έλληνες το έχουν δοκιμάσει και έχουν αποτυπώσει την γεύση του.

ISTORIA-ChocoFilaraki

2001

Κυκλοφορεί το 1ο ενημερωτικό φυλλάδιο «προσπέκτους» της Relkon, το οποίο αποστέλλεται Πανελλαδικά σε 3.000 πελάτες με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ομαδοποιημένα και αναλυτικά τα προϊόντα της.

2004

Παρουσιάζει τις Βελγικές Τρούφες JACALI και τα Βελγικά σοκολατένια γλειφιτζούρια BELFINE και τα καθιερώνει ως βασικά προϊόντα της αγοράς, σε μια ποικιλία γεύσεων και σχεδίων.  

ISTORIA-Natra_Belfine

2006

Εισέρχεται για πρώτη φορά στον χώρο των δικαιωμάτων, υπογράφοντας συμβόλαιο με την LOONEY TUNES για αποκλειστικά δικαιώματα σε Ελλάδα και Κύπρο σε γλειφιτζούρια και παιχνίδια.

ISTORIA-LooneyTunes

2007

Συμμετέχει για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση με ζαχαρώδη ISM-Κoln ΓερμανίαςΈκτοτε συμμετέχει κάθε χρόνο στην παραπάνω έκθεση.

ISTORIA-ISM2008

2010

Η μεγάλη επανάσταση στον χώρο του κουφέτου με την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα της μεγαλύτερης Ιταλικής κουφετοποιίας CRISPO. Οι γεύσεις και οι τάσεις των Ιταλών γίνονται αμέσως αποδεκτές από τους καταναλωτές και καθιερώνουν την CRISPO ως ένα πολύ σημαντικό ποιοτικό και πρωτοποριακό κουφέτο.

BRANDS-Crispo-02

2012

Με απόφαση της Ε.Ε. (Δεκέμβριος 2011) επιτρέπεται η χρήση της γλυκαντικής ουσίας στέ​βια στην σοκολάτα. Η Relkon πιστεύοντας στην εξέλιξη της στέβια, οδηγείται άμεσα στην δημιουργία δικής της επωνυμίας και έτσι γεννιέται για πρώτη φόρα η σοκολάτα VENDI, η οποία παράγεται στο Βέλγιο και εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2012.

PROMO_STANDS-Vendi02

2017

Υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη FIFA για το FIFA World Cup 2018 και κυκλοφορεί ανά τον κόσμο τη δική της επίσημη 3D συλλογή.

FIFA-WC-Logo

2018

Υπογράφει συμβόλαια συνεργασίας με το ΝΒΑ και τη Santoro και προχωρά ακόμη πιο δυναμικά στο χώρο των δικαιωμάτων.

ISTORIA-Santoro_NBA

2019

Βραβεύεται στα «DIAMONDS of the Greek Economy» και βρίσκεται μεταξύ των 500 κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων με βάση την οικονομική αποδοτικότητα.

ISTORIA-DIAMONDS

Υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την

Entertainment One Ltd. (eONE)

ISTORIA-eONE