σοκολάτα

Η Ιστορία μας

1987-1997
Relkon logo Ιστορία

H δημιουργία της Relkon το 1997 είναι η κατάληξη ενός ονείρου, που σαν στόχο είχε τη δημιουργία μιας εξειδικευμένης εταιρείας σοκολάτας, με όραμα το τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ–ΠΟΙΚΙΛΙΑ–ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, το οποίο μετά από όλα τα χρόνια της δραστηριότητας και προσφοράς, επιβεβαιώνεται και μας υποχρεώνει πλέον να είμαστε πρωτοπόροι σε κάθε μας βήμα.

1999
Relkon ιστορία ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ

Καθιερώνει ευρέως στην ελληνική αγορά το Ιταλικό προϊόν «Primavera» ως πασχαλινό αυγουλάκι με την ονομασία «ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ». Μέχρι και σήμερα αυτή είναι η ονομασία με την οποία το αναζητά ο Έλληνας καταναλωτής. Εκατομμύρια Έλληνες το έχουν δοκιμάσει και έχουν αποτυπώσει τη γεύση του.

2001
Relkon ιστορία, ενημερωτικό φυλλάδιο

Κυκλοφορεί το 1ο ενημερωτικό φυλλάδιο «προσπέκτους» της Relkon, το οποίο αποστέλλεται Πανελλαδικά σε 3.000 πελάτες με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ομαδοποιημένα και αναλυτικά τα προϊόντα της.

2004
Relkon ιστορία, Βελγικές Τρούφες Natra και τα Βελγικά σοκολατένια γλειφιτζούρια Belfine

Παρουσιάζει τις Βελγικές Τρούφες Natra και τα Βελγικά σοκολατένια γλειφιτζούρια Belfine και τα καθιερώνει ως βασικά προϊόντα της αγοράς, σε μια ποικιλία γεύσεων και σχεδίων.

2006
Relkon ιστορία, δικαιώματα Looney Tunes

Εισέρχεται για πρώτη φορά στο χώρο των δικαιωμάτων, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Looney Tunes για αποκλειστικά δικαιώματα σε Ελλάδα και Κύπρο σε γλειφιτζούρια και παιχνίδια.

2007
Relkon ιστορία, έκθεση ISM-Κoln Γερμανίας

Συμμετέχει για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση με ζαχαρώδη ISM-Κoln Γερμανίας. Έκτοτε συμμετέχει κάθε χρόνο στην παραπάνω έκθεση.

2010
Relkon ιστορία, αποκλειστική διάθεση της Ιταλικής κουφετοποιΐας Crispo

Η μεγάλη επανάσταση στο χώρο του κουφέτου με την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα της μεγαλύτερης Ιταλικής κουφετοποιΐας Crispo. Οι γεύσεις και οι τάσεις των Ιταλών γίνονται αμέσως αποδεκτές από τους καταναλωτές και καθιερώνουν την Crispo ως ένα πολύ σημαντικό ποιοτικό και πρωτοποριακό κουφέτο.

2012
Relkon ιστορία, βελγική σοκολάτα Vendi με στέβια

Με απόφαση της Ε.Ε. (Δεκέμβριος 2011) επιτρέπεται η χρήση της γλυκαντικής ουσίας στέβια στη σοκολάτα. Η Relkon πιστεύοντας στην εξέλιξη της στέβια, οδηγείται άμεσα στη δημιουργία δικής της επωνυμίας και έτσι γεννιέται για πρώτη φόρα η σοκολάτα Vendi, η οποία παράγεται στο Βέλγιο και εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2012.

2017
Relkon ιστορία, συμβόλαιο συνεργασίας με τη FIFA για το FIFA World Cup

Υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη FIFA για το FIFA World Cup 2018 και κυκλοφορεί, ανά τον κόσμο, τη δική της επίσημη 3D συλλογή.

2018
Relkon ιστορία, συμβόλαια συνεργασίας με το ΝΒΑ και τη Santoro

Υπογράφει συμβόλαια συνεργασίας με το ΝΒΑ και τη Santoro και προχωρά ακόμη πιο δυναμικά στο χώρο των δικαιωμάτων.

2019
Relkon ιστορία, βραβείο DIAMONDS of the Greek Economy, κορυφαία ελληνική επιχείρηση. Συμβόλαιο συνεργασίας με την Entertainment One Ltd. (eONE)

Βραβεύεται στα «DIAMONDS of the Greek Economy» και βρίσκεται μεταξύ των 500 κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων με βάση την οικονομική αποδοτικότητα. Επιπλέον, την ίδια χρονιά υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Entertainment One Ltd. (eONE).

2020
Relkon ιστορία, TV spots για τα Flipperz PJ Masks & Flipperz Princess Sweeties.

Προβάλλονται για πρώτη φορά στο κανάλι της Nickelodeon, το δημοφιλέστερο κανάλι κινουμένων σχεδίων και νεανικών σειρών, TV spots, για τα Flipperz PJ Masks & Flipperz Princess Sweeties.

2021
Relkon ιστορία, συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία Hasbro.

Η Relkon συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στο χώρο των δικαιωμάτων, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία Hasbro.
FIFA Word Cup Qatar 2022

Υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη FIFA για το FIFA World Cup Qatar 2022 και δημιουργεί την επίσημη σειρά συλλεκτικών παιχνιδιών Flipperz για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ.
Ακολουθήστε μας