Σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου

Σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου 2023 : Όλοι οι top κωδικοί για την πιο ερωτική γιορτή (μέρος 1) !

σοκολάτες αγίου Βαλεντίνου

Σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου, δώρα, λουλούδια, κοσμήματα κατακλύζουν τον πλανήτη την ημέρα της αγάπης και του έρωτα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συγκεκριμένη γιορτή είναι σίγουρα από τις πιο εμπορικές γιορτές του χρόνου. Ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία, καταστήματα κάθε είδους στολίζουν τις βιτρίνες και το εσωτερικό τους και γεμίζουν τα ταμεία τους πουλώντας κάθε λογής δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Είτε συμφωνείτε είτε όχι με τη γιορτή, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν. Μπορεί και να διχάζει τον κόσμο μιας και πολλοί την περιφρονούν και πολλοί την περιμένουν πώς και πώς! Πολλοί εκφράζονται με ένα λουλούδι, άλλοι με ένα κόσμημα, άλλοι με ένα δείπνο, άλλοι με Σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου ! Άλλωστε τα συναισθήματα αγάπης συνηθίζουν να εκφράζονται με διάφορους τρόπους και με κάθε λογής δώρα!

Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε τις προτάσεις μας για να γεμίσετε το κατάστημά σας με Σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου. Σίγουρα η συνολική διακόσμηση θα πρέπει να παραπέμπει στο κλίμα της ημέρας. Ωστόσο, θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε διαθέσιμα Σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου για όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες σας.  Πάμε λοιπόν και για το 2023 να δούμε τις κατηγορίες αναλυτικά!

σοκολατάκια αγ. βαλεντίνου

Άγιος Βαλεντίνος σε σοκολατένιο γλειφιτζούρι καρδιά!

Οι ξεχωριστές σοκολατένιες δημιουργίες της εταιρίας Belfine φυσικά εντυπωσιάζουν και σε αυτήν την περίοδο! Διαθέσιμες 4 προτάσεις σε σοκολατένια γλειφιτζούρια Αγίου Βαλεντίνου. Σοκολατένια γλειφιτζούρια καρδιές, με αρκουδάκι σε δύο επιλογές και με δράκο με καρδιά! Το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατηγορία είναι ότι μπορεί να πωληθεί είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά. Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Το stand με τα σοκολατένια γλειφιτζούρια Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο στο ταμείο σας και να αγοραστεί μεμονωμένα κατά την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου. Επιπλέον, και για το 2023 μπορεί να συνδυαστεί με επιμέρους δώρα όπως αρκουδάκια, κούπες ή συνθέσεις δώρων που θα φτιάξετε μόνοι σας. Πέρα από όλα αυτά, το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τα σοκολατένια γλειφιτζούρια της Belfine ταιριάζουν σε κάθε είδους κατάστημα, είτε ζαχαροπλαστείο, είτε αρτοποιείο, κάβα, mini market, καφεκοπτείο, κ. ό. κ.

σοκολατάκια Αγ. Βαλεντίνου

Σοκολάτες Αγίου Βαλεντίνου σε φιγούρες!

H Belfine πρωτοτυπεί και παρουσιάζει τρισδιάστατες φιγούρες σε σχήμα αρκουδάκι. Πιο συγκεκριμένα, οι φιγούρες ζυγίζουν 75 γραμμάρια και θα τις βρείτε συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι και τυλιγμένες με κόκκινη κορδέλα. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν κι αυτές μέσα σε δώρα, ή να πωληθούν μεμονωμένα. Τα συγκεκριμένα Σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο παιχνιδιάρικη πρόταση, έχουν απόλυτα λεπτομερή σχεδιασμό και θα ξετρελάνει το ερωτευμένο σας κοινό!

Και επειδή οι πωλήσεις της σοκολάτας εκτοξεύονται την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, φροντίστε να προμηθευτείτε επαρκή ποσότητα για να καλύψετε τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Ας διαβάσουμε μερικά περίεργα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

1. Σοκολάτα και αποπλάνηση;

Κατά τη βικτωριανή εποχή η σοκολάτα θεωρούταν ένα μέσο αποπλάνησης. Ένα κουτί σοκολατάκια ήταν το ασφαλέστερο μέσο για να κατακτήσει ένας άντρας μια γυναίκα που επιθυμούσε.

2. Σοκολατάκια Αγ. Βαλεντίνου και μέσο κόστος!

Κατά μέσο όρο, ένας άνδρας στις ΗΠΑ ξοδεύει περίπου 196 δολάρια για δώρα και Σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου. Την ίδια στιγμή,  μια γυναίκα καταναλώνει σχεδόν τα μισά, περίπου 100 δολάρια. Ταυτόχρονα, οι νεότερες ηλικίες μεταξύ 25-35 ετών τείνουν αν ξοδεύουν το μεγαλύτερο ποσό, δηλαδή περίπου 234 δολάρια.

Σοκολατένια Cupcakes

3. Πόσοι τόνοι χρειάζονται για τα Σοκολατάκια Αγ. Βαλεντίνου;

Περίπου 30.000 τόνοι σοκολάτας αγοράστηκαν μόνο μέσα στην εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αμερική , κάτι που δείχνει πόσο στενά είναι συνδεδεμένη η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με τη σοκολάτα!

4. ” Ερωτικοί”  διαγωνισμοί στο peak τους!

Το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί  δόθηκε σε διαγωνισμό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κι όμως οι νικητές φιλιούνταν επί 30 ολόκληρα λεπτά. Δε ρωτήσαμε την κατάσταση των ερωτευμένων μετά, ωστόσο μπήκαν στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες!

Απευθυνθείτε στο κοινό που είτε σκοπεύει να κάνει ένα απλό δώρο, είτε να αναθερμάνει μια σχέση, είτε να κάνει μια…. πρόταση γάμου οι σοκολατένιες προτάσεις! Θα επανέλθουμε σύντομα με το δεύτερο μέρος του άρθρου μας και περισσότερες προτάσεις για Σοκολατάκια Αγ. Βαλεντίνου!

Ανακαλύψτε στο site μας την τεράστια ποικιλία σε σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου χονδρικής πώλησης και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας!